Een staminee met de typische Brugse gezelligheid

Staminee De Garre - Brugge - De garreOnze staminee ligt in een van de kleinste straatjes van Brugge, het gelijknamige steegje De Garre. Het is even zoeken, maar het loont de moeite. Want aan het eind vindt u een eeuwenoud gebouw waar de tijd lijkt teruggedraaid.

De Garre ligt midden in het historische centrum van de stad, maar het is er toch heel rustig. In de kalmte van ons café kunt u uitblazen. Ideaal om even weg te vluchten van het gewoel van stad.

130 bieren

Kom bij ons genieten van een zeer uitgebreide assortiment, er zijn 130 bekende en minder bekende bieren om gedegusteerd te worden. De Garre is een aanrader voor elke bierliefhebber. Er is altijd wel een nieuw bier om te leren kennen.

Bij ons vindt u de typische Brugse gemoedelijkheid. In onze bruine kroeg is het altijd warm en sfeervol. U wordt er goed bediend dankzij de deskundigheid van bierliefhebbers met meer dan dertig jaar ervaring.

De gezelligste staminee

In ons houten interieur kunt u de tijd vergeten en aangenaam wegdromen. Klassieke muziek doet het stadslawaai vergeten. Daarom is De Garre de gezelligste staminee van Brugge.

Het is een praat- en proefcafé waar iedereen welkom is. Onze gasten komen uit West-Vlaanderen en de rest van de wereld. Allemaal brengen ze hun eigen verhaal mee. Bij ons worden uw verbeelding én uw smaakpapillen geprikkeld. Een paradijs voor fijnproevers en Brugse gezelligheid ten top.

Heeft u vragen of wil u meer weten over ons assortiment bieren? Neem dan contact op via ons contactformulier. U krijgt snel een antwoord.

Back to Top