Staminee waar u eventjes kunt uitblazen en genieten

De GarreOnze staminee in Brugge is gelegen in een gelijknamig klein straatje dat toch wel eventjes zoeken is. De zoektocht loont wel de moeite want aan het eind komt u terecht bij een eeuwenoud gebouw waar de tijd teruggedraaid is. Het pand ligt midden in de stad maar toch voelt u zich ver weg van de drukte. Rust en genieten zijn dus de twee cruciale elementen hier.

140 bieren

U kunt bij ons 140 bieren degusteren, zowel de gekende als de minder gekende. Er is dus altijd wel een nieuw biertje om te proeven bij elk bezoek. De Garre staat gekend als één van de beste bierstaminees in de streek en is dus zeker ook uw bezoekje meer dan waard. Uiteraard staan er ook andere dranken op de kaart dus er is voor elk wat wils.

Praat- en sfeerstaminee

Bij ons vindt u de typische Brugse gemoedelijkheid. In onze bruine kroeg is het altijd warm en sfeervol. U wordt er goed bediend dankzij de deskundigheid van bierliefhebbers met meer dan dertig jaar ervaring. Het houten interieur en de klassieke muziek laat u ontsnappen aan uw dagelijks druk leven. Ook voor toeristen is dit een leuke plaats om kennis te maken met de unieke smaak van de vele Belgische bieren. Onze gasten komen uit West-Vlaanderen en de rest van de wereld. Allemaal brengen ze hun eigen verhaal mee. Bij ons worden uw verbeelding én uw smaakpapillen geprikkeld. Een paradijs voor fijnproevers en Brugse gezelligheid ten top.

Hebt u vragen over het assortiment? Neem dan gerust contact op met staminee De Garre in Brugge.