Staminee De Garre
te Brugge

Staminee De Garre in Brugge is zonder twijfel een echte ontdekking voor wie graag bieren lust. Zowel de trouwe stamgasten als toeristen komen graag bij ons langs voor een unieke tocht doorheen de wondere wereld der bieren. 

Ligging

Estaminee De Garre ligt verscholen in een kleine steeg, nabij het Belfort. Het is als het ware een verdoken parel die u moet ontdekt hebben. Het prachtig decor van het historisch pand laten u volledig wegdromen en tot rust komen na een drukke dag.

Bieren voor fijnproevers

Ons uniek staminee te Brugge ademt gezelligheid uit. Iedereen die van kwaliteitsbieren houdt is hier meer dan welkom. Het eigen huisbier, de tripel van De Garre, is uiteraard het paradepaardje en wordt enkel bij ons geschonken. Er zijn 130 bekende en minder bekende kwaliteitsbieren aanwezig op de kaart. Uiteraard zijn er ook diverse wijnen, frisdranken, warme dranken en aperitieven voor wie iets minder op bier belust is of af en toe eens wil afwisselen. De stevige borrels en knabbels zijn ook aanwezig, ideaal voor bij de babbels.

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan snel contact op via ons contactformulier. U krijgt snel een antwoord. Bekijk alvast ook de fotogalerij en snuif meteen de sfeer op.