Tripel De Garre, ons eigen huisbier

De Garre - Tripel De GarreZoekt u een lekker maar stevig huisbier om te proeven? Dan is Tripel De Garre te Brugge zonder twijfel een aanrader.

Enkel beschikbaar in eigen staminee

We schenken dit bier van het vat en uitsluitend in onze eigen zaak. Onze tripel bevat 11% alcohol, wordt geserveerd in een groot glas met een stevige kraag en heeft een heerlijk aroma. U krijgt zonder twijfel al het water in de mond bij het lezen van deze omschrijving, niet? Aarzel dan niet en kom gerust proeven.

Hoge gisting

Tripel De Garre is een uniek hoge gistingsbier, een kloeke blonde, volromig, zoet en met een lichte bittere nasmaak. Deze tripel is geschikt voor de fijnproevers die bieren naar waarde weten te schatten. Geef gerust een score op ons biertje of deel ons uw ervaring mee want ook wij weten graag hoe tevreden u bent.

Breng ons een bezoekje

Wilt u Tripel De Garre te Brugge komen proeven? Hop dan gerust eens binnen en ontdek de unieke sfeer en gezelligheid. U wordt bij ons met open armen ontvangen. Een welgemeende glimlach en een sublieme bediening krijgt u er uiteraard gratis bij.